divendres, 28 de setembre del 2012

Educació física, treballem la cooperació!



Bona tarda a tothom ja és divendres!!



Aquesta tarda hem fet la segona classe pràctica d'educació física.

Primerament el que hem fet és escalfar i per això hem fet grups de 6-7 persones amb una rei o reina que anava canviant. Aquest rei/na havia de marcar els passos o exercicis que havien de fer la resta de components dels grup. 



Després hem fet un joc de confiança i col·laboració que consistia a fer un tren de persones amb els ulls tapats i només podia estar amb els ulls oberts la última persona del tren,la qual, havia de dirigir sense parlar a tots els altres amb la finalitat d'agafar tantes pilotes com es pogués.


Explicaré també l'últim joc que vam fer, que consistia a fer dos fileres i anar-se passant una pilota de plàstic gran sense caure a terra, anar i tornar. Un altre de joc de cooperació.


dijous, 27 de setembre del 2012

Plàstica, LAND ART!


Bona tarda a tothom!

Avui haviem de portar una feineta a classe de plàstica: buscar informació i un parell de fotos del què és el LAND ART.


El LAND ART és una tendència de l’art contemporani que utilitza l’espai i els materials de la naturalesa. Generalment les obres es troben a l’exterior, esposades als elements i a l’erosió natural ; per això algunes desapareixen i tan sols queda el record fotogràfic .

La seva finalitat és alterar el paisatge per produir les màximes sensacions i efectes a l’observador.
A continuació penjo un parell de fotos d'obres que són exemples de Land Art que em van sobtar l'atenció.






dimecres, 26 de setembre del 2012

COED, Un bon comunicador




Aquesta tarda a classe de COED hem fet un debat del que seria un bon comunicador.

Cada persona de la classe havia de triar una persona famosa que considerés com a bon comunicador i dir 5 motius de per què.

Jo vaig escollir a Pablo Motos per les 5 següents raons:



- Expressa els seus missatges amb claredat i per a un públic de totes les edats.

    - A banda de donar un missatge amb claredat és molt expressiu i s'ajuda de gestos que acompanyen el missatge verbal.

     - Juga amb el to de la veu per a què el seu públic no es dispersi i mantenir una bona comunicació.

    - No parla ni molt ràpid, ni molt de pressa, és a dir, a una velocitat comprensible.

- I per últim dir que té un bon domini del llenguatge.




Però finalment va sortir guanyant el darrer entrenador del Barça Pep Guardiola.


La finalitat d'aquesta feina va ser trobar totes les qualitats possibles del que seria un bon comunicador i fer un recull pel pròxim treball que haurem de fer.


dimarts, 25 de setembre del 2012

Música, Fem d'exploradors!


Bondia companys i companyes!

Avui a classe de música hem fet de detectius i hem sortit al carrer a fer la cerca dels diferents sons que podíem trobar dependentment de l ‘espai en que ens trobàvem.

 
Hem fent grups de 5-6 persones i el meu grup i jo vam anar a la zona de fora on hi han unes màquines de café i vam escoltar:
- Ocell                                                  
- Cotxe
- Nen cridant
- Màquina café
- Fulles arrossegades pel vent
- Profe parlant
- Esternut
Després havíem de representar els sons que vam escoltat als nostres companys i havien d’endevinar el lloc on estàvem.

divendres, 21 de setembre del 2012

Educació Física, Primera classe pràctica



Avui hem fet la primera classe pràctica d'educació física a les instal·lacions d 'hospitalet nord Eucagest.

A continuació deixo un mapa del lloc on es troba el poliesportiu.







En aquesta primera classe pràctica el primer que hem fet a sigut conèixer els espais de les instal·lacions i per això  ens hem col·locat per parelles i un dels dos membres anava amb els ulls tapats amb una venda i la seva parella l'havia de guiar avisant-li dels esgraons, les pujades, les baixades,etc.

Després hem fet diferents jocs on hem après la importanció del treball en equip i la col·laboració .



dimecres, 19 de setembre del 2012

Classe de COED, Qui sóc jo ?



Hola a tothom!

Avui hem tingut classe al parc de la Tamarita per primer cop, però no ha tingut gaire èxit ja que va haver-hi un problema amb les aules i es podria dir que no hi cabíem massa bé.

Malgrat tot i això hem fet una classe de COED on ens han fet pensar... pensar qui som nosaltres?, qui sóc jo? qüestions molt importants per a mi.





imatge de google

dimarts, 18 de setembre del 2012

Classe de música, John Cage



Avui hem fet la primera classe de música i com que encara no ens coneixem molt, la Glòria, que és la nostra professora, ens ha fet presentar-nos d'una manera especial.

Ens hem posat un per un davant dels companys/es i hem dit el nostre nom acompanyat d'una melodia i un gest corporal. He de dir que ha estat molt divertit!

Durant la classe hem estat parlant de la importància que té el silenci en la vida diària i també en la música i hem vist un vídeo molt peculiar sobre el tema, una peça musical de John Cage titulada 4'33''.

A continuació deixo el vídeo de john Cage de la seva obra 4'33".




Vídeo que el trobem a youtube

divendres, 14 de setembre del 2012

Vídeo sobre les webquest


Hola!

Aquesta és la primera entrada qui hi poso al bloc i tracta d'un vídeo que parla sobre les webquest, concretament sobre la webquest de les constel·lacions zodiacals en un treball col·laboratiu que porta a terme el cicle superior de primària del CEIP Gras i Soler (Esplugues de Llobregat).

Edu3.cat




Per tant, desprès d' haver vist el vídeo podem dir que les webquest són pàgines web que proporcionen un aprenentatge guiat en les quals es treballa de manera col·lectiva i de manera individual diverses capacitats i que inclouen l'avaluació continua del procés i dels resultats.

En la pàgina web on trobem el vídeo (www.edu3.cat) hi trobem una infinitat de vídeos endreçats segons el tema que tracti en vuit grans blocs: ciències naturals, ciències socials, educació artística, educació física, llengües i literatura, matemàtiques, tecnologia, i tutoria. Tots aquests són vídeos molt interessants sobre l'educació actual que os animo que els hi doneu un cop d'ull!




Presentació


Hola a tots i a totes!

Sóc la Clara Maestre Polonio tinc 20 anys, i actualment estic cursant el primer curs d'educació infantil a la universitat Blanquerna.

Fa dos anys vaig fer batxillerat social a l 'institut Francesc Ferrer i Guàrdia (Sant Joan Despí) i aquest any he acabat el cicle formatiu de grau superior d'educació infantil a l 'institut Severo Ochoa (Esplugues de Llobregat).

La meva meta sempre ha estat arribar a ser una bona educadora i dedicar-me al món dels infants i crec que he escollit bé aquest nou camí que començo.

Aquest és el meu primer bloc, en el qual aniré seguint una mica les diverses classes i penjant documents, fotos, etc que em semblin interessants. Espero també poder compartir-ho amb les vostres!