dimarts, 4 de desembre del 2012

Treball modular


Bon dia!

Avui hem fet l'exposició del nostre treball modular a la classe.

Estàvem bastant nervioses, però al final ha sortit tot bé!

El nostre petit vídeo l'hem titulat " Desde dentro" 

Claudia Freijomil, Clara Maestre, Anna Arranz, Irene Bazán



El tema que hem escollit és el recorregut de la por, ja que des del primer moment varem pensar en la globalitat d’aquesta temàtica. Poc a poc, vam anar elaborant i especificant-ne l’estructura de la nostra creació audiovisual.

Finalment, ens vam centrar en els efectes que es manifesten progressivament dins de la ment de la persona, que està patint una situació d’angoixa, desesperació, angúnia i en definitiva, por.

Hem escollit aquest tema, perquè la por es manifesta de manera innata en les persones. Tots hem sentit aquesta alteració en el nostre estat d’ànim, ja sigui causat per: un perill, una situació adversa, un sentiment de pèrdua, la conseqüència dels nostres actes i la soledat, entre d’altres.

El nostre treball, vol reflectir la por que passa un individu quan es troba en situació de perill, sense cap recolzament físic d’una persona. Aquesta mateixa situació, es viuria de diferent manera si fos acompanyat d’altres persones.

En nostre vídeo reflecteix l’experiència en una situació de por, vista des dels ulls de la persona que ho està patint. D’aquesta manera volem empatitzar als espectadors amb la protagonista del vídeo.

Hem volgut que la nostra gravació sigui en blanc i negre perquè dóna l’efecte d’una visió menys nítida i s’adequa a la visió nocturna de la noia i així crear un ambient més tenebrós. Cal destacar que l’ idioma triat en el nostre vídeo , que és el castellà, té un motiu merament filmogràfic i estètic a l’hora de ser transmès a l’espectador.


Deixo un link per si os interessa donar-li una ullada.

"Desde dentro"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada