dimarts, 13 de novembre del 2012

SAE. Visita al MNAC!


Bon dia  a tothom!


El segon dia de la setmana d’activitats extraordinàries, vam fer una vista al museu d’art de Catalunya, MNAC a Montjuic, Barcelona.




El Departament d’Educació del museu, ofereix diferents activitats guiades i recursos adreçats a tot el públic en general, cadascun dels programes estan organitzats segons les característiques i necessitats dels diferents  grups.
Nosaltres vam gaudir d’una activitat guiada dirigida per a nens i nenes d’educació infantil. Es van fre tres grups per les diferents activitats:
  •        Històries de relleu
  •     Dansa de fades i follets
  •     So i color

Jo vaig anar a veure “Dansa de fades i follets”. L’activitat va tenir una durada d’una hora aproximadament, no s’aconsella que duri més temps perquè sinó els infants tenen molta facilitat de dispersió.


La introducció de l’activitat ens la va fer la fada Goteta que havia perdut als seus amics i l’havíem d’ajudar a buscar-los.


Vam fer tot un recorregut observant tota una col·lecció d’obres d’art. Nosaltres, com si fóssim els infants havíem de trobar a les fades i els fullets que estaven amagats.





La noia que guiava l’activitat ens anava explicant les històries d’aquestes fades i follets.




Aquesta activitat va estar molt interessant per aprendre mètodes pedagògics a treballar amb infants i reconèixer com els serveis culturals i educatius dels centres d’art, en aquest cas el MNAC, incideixen en la formació dels estudiants infantil.
He de dir que abans d’assistir a aquest museu i fer aquesta activitat dirigida a infants mai m’hauria plantejat en un futur de portar als meus alumnes a un museu d’obres d’art com aquestes, perquè hauria considerat que seria adient per a infants més grans, potser de cicle superior.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada