dimecres, 10 d’octubre del 2012

Analitzar blocs educatius.

Bon dia nois i noies!

Avui faré l'anàlisis d'un bloc educatiu.

El bloc educatiu que he escollit per analitzar a continuació és:

 http://blocs.xtec.cat/infantslacucafera/

És un bloc d’una llar d’infants ( Cuca Fera), on els continguts que trobem publicats parlen sobre el desenvolupament dels infants, el procés d’adaptació, la realització de diferents activitats psicomotrius, d’experimentació... de les diverses classes que té la llar. Aquestes classes són: les formigues(nadons), els cargols( 1 any), els núvols(2 anys) i el sol(2 anys).

 Trobem publicacions en forma de text amb recursos audiovisuals i fotogràfics.
 Es tracta d’un bloc educatiu de centre, on trobem textos informatius, testimonis gràfics d’activitats realitzades al centre i arxius multimèdia.


(Aquesta foto és un exemple dels recursos multimèdia que trobem al bloc de la Cuca Fera.)

Totes aquestes entrades del bloc són publicades per les mateixes tutores de les diferents classes.

 El bloc està estructurat per categories, que en aquest cas són les diferents classes dels infants que he esmentat abans. No trobem etiquetes.

 La plataforma que utilitza aquest bloc és blogger. (www.blogger.com)

Les entrades són publicacions que tracten sobre algunes de les activitats que van fent els nens i nenes diàriament. Són entrades que van dirigides principalment als pares i famílies dels infants. Per tant els comentaris que trobem sobre aquestes entrades estan escrits per les famílies dels infants, on a vegades mantenen un petit diàleg entre elles.

A la part dreta del bloc trobem el blocroll, una llista amb diferents blogs que poden ser d’interès per als pares i mares dels infants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada