dimarts, 2 d’octubre del 2012

Land Art. Creem la nostra obra!


Bona tarda ^^



Avui a classe de plàstica tots els companys i companyes hem sigut autors de veritables obres de Land Art!

Hem fet grups de 4-5 persones i cada component del grup habia de portar un material natural.

Les companyes del meu grup ( Chus ,Claudia Freijomil, Jenny Fontan i Irene Bazán) i jo hem fet una obra titulada : Muntmar.

La temàtica d’aquesta obre de Land Art va sorgir de la idea de fusionar dos àmbits de la naturalesa: l’àmbit terrestre i l’àmbit Marítim, és a dir, fer una fusió entre mar i muntanya.


Un cop teníem clar la temàtica de l’obra i els materials que utilitzaríem per fer-la, va arribar el moment de posar-se mans a l’obra!

Ens vam situar a un parc que hi ha al costat de la universitat Blanquerna i vam escollir l’espai per elaborar la nostra obra, aquest espai va ser el terra.
Primer vam espandir la sorra de la muntanya a un costat, i la sorra de la platja a l’altre.
La idea era la fusió dels dos territoris, així que vam fer un rodolí on s’entrecreuaven.

A la part esquerra ens va quedar l’espai que simbolitzava la muntanya  i la vam recobrir tota de diferents fulles, pals i flors; mentre que a la part dreta teníem el que era la platja, on vam col·locar un seguit de petxines, pedres i aigua.

 Un detall molt important és el niu que es forma al centre del rodolí.
És un niu fet amb pals, on sobre hi ha una petxina que protegeix una flor que encara està tancada. Aquest niu simbolitza el començament de la vida i d’aquests dos àmbits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada