dimecres, 24 d’octubre del 2012

Descripció d'un company


Bon dia a tothom!

Avui a classe de COED havíem de portar la descripció d'un company de la classe per llegir-la en veu alta davant del professor i tots els alumnes.

Jo he fet la descripció de la meva companya Silvia Gonzalez que podeu veure a continuació.

La Silvia. Sempre riallera i amb el mocador al coll.



La Silvia  González és una de les meves companyes de classe. És un noia de 21 anys i viu a Santa Perpètua, Barcelona.
La meva companya no és ni alta ni baixa, sinó mitjana d’estatura. Té la cara rodoneta i dolça. Els seus ulls són petitons i allargats, de color marró i quan li toca el sol  s’aclareixen i es tornen una mica verdosos. Per sobre dels ulls té unes celles primes, alçades, arquejades, llargues i fosques com el seu cabell.
Té els llavis prims i les dents de color blanc com la neu. El seu cabell és llarg, de color negre, bastant ondulat, abundant  i sempre acostuma a portar-lo recollit.

És una persona sensible, amigable, divertida i molt simpàtica; sempre té un somriure a la cara i sempre esta disposada a ajudar a la gent.
Li agrada estar amb els seus amics, amb la seva família, amb els seus companys  i passar estones divertides envoltada d’aquestes persones.
Actualment treballa en un col·legi al dematí, on es dedica a l’atenció individualitzada d’un infant amb autisme.
Per las tardes estudia 1r d’educació infantil a la universitat Ramon Llull, Blanquerna.
Acostuma a vestir amb pantalons texans llargs de diferents colors,  camises i jerseis amples, i mai pot faltar el seu complement preferit, els mocadors al coll!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada